Шукати в цьому блозі

вівторок, 10 березня 2015 р.

"Нібулон" експортує до 18 країн світу

Компанія "Нібулон" - визнаний лідер аграрного ринку Причорноморського регіону. Компанія, що займає вагому частку в українському експорті зернових і олійних культур, продовжує успішну діяльність на зовнішніх ринках.

ТОВ "Нібулон", експортувавши в першому півріччі МГ 2014/2015 2,28 млн.т зернових і олійних культур, досяг рекордної позначки в експорті сільгосппродукції, повідомили в компанії.
У розрізі культур в структурі експорту за результатами першої половини 2014/15 МР переважають пшениця (39%) і кукурудза (29%).
До кінця сезону "Нібулон" має намір експортувати ще 1,5 млн.т кукурудзи.
Динаміка відвантажень пшениці і ячменю в першій половині 2014/15 МР істотно перевищила показники аналогічного періоду 2013/14 МР. Компанія вже виконала річний план з експорту цих двох культур і має достатні залишки для експорту в другому півріччі.
У поточному сезоні географія експорту "Нібулону" зберігає традиційні напрямки, включаючи країни Близького Сходу, і охоплює вже 18 країн-імпортерів. Майже кожна четверта тонна зерна в цьому МР направляється в Єгипет (23% від усього експорту), далі йдуть Саудівська Аравія (15%) та Іспанія (8%).
У 2014/15 МР компанія відкрила для себе і нові напрямки відвантажень - Китай (відвантажено понад 118 тис.т) і Таїланд (51 тис.т).
У планах "Нібулону" - подальший розвиток і вихід на нові ринки, налагодження відносин з новими партнерами, підтвердження надійного іміджу України як учасника міжнародної торгівлі, - повідомляється в офіційному повідомленні компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар