Шукати в цьому блозі

понеділок, 16 березня 2015 р.

У "Миколаївобленерго" змінилося керівництво

У приміщенні Миколаївської облдержадміністрації 6 березня відбулися позачергові загальні збори акціонерів публічного акціонерного товариства «Миколаївобленерго», повідомляє офіційний сайт компанії.
Збори було скликано на вимогу держави - головного акціонера підприємства, що володіє контрольним пакетом акцій (70% +1 акція). Вів збори заступник голови Фонду держмайна України Юрій Нікітін.
На зборах підтверджено рішення Наглядової ради компанії про припинення повноважень Ю.М. Антощенко та обрання Генеральним директором товариства Сивака Олега Петровича.
Представляючи нового керівника, Ю. Нікітін повідомив присутнім, що його кандидатура влітку минулого року була внесена на розгляд до Фонду держмайна головою Миколаївської облдержадміністрації. Ця пропозиція була розглянута, кандидатура Олега Сивака підтримана профільним міністерством енергетики та вугільної промисловості і Кабінетом міністрів.
«Фонд держмайна висловлює сподівання, що новий керівник одного з ключових підприємств області успішно виконає всі завдання, які держава перед ним ставить, а споживачі отримуватимуть електроенергію своєчасно і без перебоїв», - зазначив він.
У ході зборів акціонери проголосували за припинення повноважень чинного Наглядової ради товариства та обрали новий склад, куди увійшли чотири співробітника Фонду держмайна, один працівник Миколаївської облдержадміністрації та два представники від недержавних акціонерів

Немає коментарів:

Дописати коментар