Шукати в цьому блозі

неділю, 8 березня 2015 р.

Курси митних брокерів в РТПП Миколаївської області продовжують роботу

6 лютого в Регіональній торгово-промисловій палаті Миколаївської області відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам курсів митних брокерів та декларантів.
Це вже третя група митних брокерів та декларантів, які отримали другу спеціальність на курсах у регіональній торгово-промисловій палаті.

Дванадцять слухачів курсів після двох місяців навчання успішно склали іспити в Миколаївській митниці та отримали кваліфікаційні свідоцтва представника митного брокера.
- Вітаю вас зі здобуттям нової спеціальності, але хочу побажати: не зупиняйтеся на досягнутому. Дуже важливо, щоб ви продовжували здобувати нові знання в цій професії, підвищувати свою кваліфікацію, - сказав заступник начальника Миколаївської митниці ГФС Юрій Барановський. - Від вашої компетентності та професіоналізму залежатиме успіх зовнішньоекономічної діяльності миколаївських підприємств.
Запровадження електронного митного декларування значно збільшило відповідальність декларантів - співробітників підприємств і компаній, операторів зовнішньоекономічної діяльності за правильність заповнення документів.
- Ми дуже раді продовжувати співпрацю торгово-промислової палати та Миколаївської митниці, в результаті якого у наших підприємств є можливість готувати своїх фахівців не виїжджаючи з Миколаєва, - зазначив Ігор Катвалюк.
Бізнес-навчання і освітні програми є важливим напрямком в діяльності регіональної торгово-промисловій палаті. Традиційно тут проводяться курси з навчання та підвищення кваліфікації фахівців конкурсних комітетів з держзакупівель, щомісяця проходять юридичні семінари з актуальних питань. У зв'язку з глибокими змінами в податковому законодавстві РТПП Миколаївської області сьогодні також особливу увагу приділяє проведенню професійних семінарів-практикумів для бухгалтерів і економістів із залученням авторитетних експертів.
Курси митних брокерів (декларантів) в Миколаєві - детальна інформація

Немає коментарів:

Дописати коментар