Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 3 липня 2015 р.

Обсяги споживання газу в Миколаївській області скоротилися на 13%

Головним управління статистики узагальнені результати використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти підприємствами і організаціями області у 2014 році. Торік на виробничі та комунально-побутові потреби використано 1,1 млн.т паливних ресурсів в умовному вимірі.


У структурі паливних ресурсів області продовжує домінувати газ природний (69% усіх використаних об'ємів), хоча обсяги його використання і скоротилися на 13% порівняно з 2013 роком. Слід зазначити, що майже 95% загальнообласних обсягів спожитого газу природного використано промисловими підприємствами.

Традиційно значною залишається частка палива дизельного – 15%, більше ніж три чверті загальних обсягів цього виду палива спожито у сільському господарстві та підприємствами транспорту і зв'язку. Крім цього, у структурі спожитих ресурсів помітними залишаються частки бензину моторного та вугілля кам’яного – по 7% кожного виду.

Слід зазначити, що на початок 2015 року у підприємств та організацій області у залишках налічувалось 123 тис.т  палива в умовному вимірі (з урахуванням обсягу залишків бензину моторного, палива дизельного та пропану і бутану скраплених на АЗС). При цьому більше половини усіх запасів знаходилась на промислових підприємствах. У структурі накопичених запасів майже половину становить вугілля кам'яне, чверть – мазути паливні важкі, 18% приходиться на дизельне пальне, решту склали бензин моторний, дрова для опалення, масла тощо.

- See more at: http://www.rtpp.com.ua/uk/news/2015/06/24/1/obsyagy-spozhyvannya-gazu-v-mykolayivskiy-oblasti-skorotylysya-na-13.html#sthash.ulSLrq8e.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар