Шукати в цьому блозі

неділю, 26 липня 2015 р.

"Дельта-лоцман" модернизував радіолокаційні станції

Філія «Дельта-лоцман» ДП «АМПУ» провів модернізацію радіолокаційних станцій (РЛС) в Центрі регулювання руху суден (РДС) «Російська Коса» і на постах РДС «Широка Балка» і «Очаків». Про це сьогодні повідомила прес-служба "Дельта-лоцман".

Модернізації підлягали РЛС «Єнісей», виготовлені в 90-х роках XX століття. Зазначене обладнання морально застаріло, повністю амортизувало свою вартість, в процесі експлуатації неодноразово ремонтувалася силами технічного персоналу служби РДС філії «Дельта-лоцман».
Для модернізації радіолокаційних станцій філією «Дельта-лоцман» були придбані та встановлені радіолокаційні 18-ти футові антенні пости відомого виробника «CHL Netherlands BV». Також модернізовано хвильове тракти і пристрої обробки радіолокаційних сигналів.
Після налаштування обладнання та введення його в експлуатацію значно підвищилася дозвіл радіолокаційних цілей (судна, кораблі), засоби навігаційного забезпечення стали точніше відображатися на тлі картографічного шару АРМ, що особливо важливо при проводках великотоннажних суден по каналах БДЛК і ХМК - підкреслюють в "Дельта-лоцман".

Немає коментарів:

Дописати коментар