Шукати в цьому блозі

середу, 9 березня 2016 р.

Миколаївська «Зоря» - «Машпроект» закупила американське обладнання на $ 1 млн.

Миколаївське державне підприємство Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» - «Машпроект» 16 лютого уклало угоду з компанією «Woodward Nederland B.V.» про постачання обладнання на $ 1,02 мільйона.


Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», передають «Наші гроші».

Так, на підприємстві замовили дві локальні системи управління (ЛСУ) головним газотурбінним агрегатом М36Е.2 за $ 363 тисяч і $ 660 тисяч. Повідомляється, що товар поставлять протягом трьох місяців після передоплати.

Крім того, в 2015 році «Зоря» без конкурсу купила в цій же компанії дві ЛСУ за 1,47 мільйона євро. Тоді, як зазначають «Наші гроші», переговорну процедуру закупівлі вибрали, тому що серед відомих виробників лише «Woodward» відповідав вимогам військових і морських стандартів і вимогам сучасних систем управління корабельними газотурбінними агрегатами.

Повідомляється, що контракт з державним підприємством Індії «Mazagon Dock Limited» передбачав застосування саме такої системи. Крім іншого, голландська фірма «Woodward Nederland B.V.» є дочірньою компанією «Woodward Inc.» (США).

Немає коментарів:

Дописати коментар