Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Суднобудівний завод ім.61 комунара підвищив вартість основних фондів у 3 тисячі разів

На ДП «Суднобудівний завод ім.61 комунара» переоцінили вартість основних фондів. Про це повідомили в прес-службі підприємства.
За повідомленням прес-служби, при колишньому керівництві заводу залишкова вартість основних фондів була оцінена в розмірі 66 млн.грн. 

Керівники цехів і цехових профспілкових комітетів офіційно звернулися до нового керівництва підприємства з проханням провести перевірку цих фактів, визначитися з дійсної залишковою вартістю заводу, привести у відповідність бухгалтерську документацію підприємства та дати роз'яснення колективу.

У вересні 2015 року генеральний директор заводу Федір Петров отримав висновок сертифікованої експертизи, що підтверджує двісті і більше разів заниження вартості нерухомості підприємства, і підписав наказ про приведення у відповідність всіх бухгалтерський документів. В результаті переоцінки будівель і споруд заводу їх вартість склала 11 млрд. 265 млн. 742 тис. 334 грн.

А в кінці грудня 2015 року була проведена переоцінка майна підприємства, яка за результатами сертифікованої експертизи склала 20 млрд. 278 млн. 635 тис. 500 грн.

Таким чином, залишкова вартість основних засобів підприємства була приведена до її реального, справедливому ринкового рівня. Як вважають на заводі, це не дозволить людям, незацікавленим у відродженні підприємства, навіть подумати про те, щоб розпродати завод за безцінь, як це планувалося раніше, а також дозволить підприємству залучити нових інвесторів і замовників.

Немає коментарів:

Дописати коментар