Шукати в цьому блозі

суботу, 5 березня 2016 р.

У лютому 2016 Миколаївська митниця перерахувала у Державний бюджет 368,7 млн. грн.

У лютому 2016 року Миколаївською митницею ДФС перевиконано індикативні показники надходжень податків та зборів на 120,5 млн. грн. Таким чином, протягом поточного місяця митниця поповнила державний бюджет на 368,7 млн. грн.

Середньоденні надходження лютого 2016 року становлять 17,6 млн.грн., що більше аналогічного показника минулого року (9,7 млн.грн.) на 81 %, та більше показника січня 2016 року (11,7 млн.грн.) на 50,4 %. 

У порівнянні з лютим минулого року надходження до бюджету збільшились на 173,8 млн. грн. або 89,2 %. 

Такий показник виконання бюджетних надходжень обумовлений:
-збільшенням надходжень в порівнянні з попередньо очікуваними показниками від найбільших компаній майже на 34 млн. грн.;
-зміни структури імпорту основних бюджетоформуючих товарів майже на 14 млн.грн.;
-значних разових оформлень майже на 8,5 млн.грн. платежів.

Керівництвом на постійній основі проводяться робочі зустрічі із найбільшими підприємствами-платниками податків – в лютому проведено майже 30 зустрічей. Продовжується робота по поверненню до митниці компаній, які по тим чи іншим причинам деякий час не оформляли свої вантажі у зоні діяльності Миколаївської митниці. Так, станом на кінець лютого кількість таких компаній вже 15.

Митницею на постійній основі проводилася роз’яснювальна робота серед підприємців-експортерів щодо вимог з видачі сертифікатів форми EUR.1 та переваг набуття статусу уповноваженого експортера під час декларування товарів до країн ЄС. 

Протягом січня-лютого митницею надано статус уповноваженого експортера двом підприємствам - Фермерське господарство «Органік сістемс» та ТОВ «Агро Іст Трейд», оформлено 612 сертифікатів форми EUR.1. На даний час це є одним з найкращих показників по системі ДФС.

Немає коментарів:

Дописати коментар