Шукати в цьому блозі

неділю, 20 березня 2016 р.

«Зоря-Машпроект» інтенсифікує виробництво редукторів

На підприємстві впроваджено в дослідно-промислову експлуатацію обладнання італійської компанії PAMA. Розточний верстат SPEEDRAM 3000 призначений для обробки великогабаритних корпусних деталей. Устаткування відрізняється високою точністю: межі вимірювань складають 1мкр, повідомили в прес-службі ДП НВКГ "Зоря-Машпроект".

Для досягнення необхідних параметрів роботи верстата при його установці були дотримані найжорсткіші вимоги до якості фундаменту. Зокрема, прогин фундаменту не перевищує 0,04 мм, нахил - не більше 5мкр на 1метр.

Розміри стола верстата 3х4 метра і точність обробки дозволяють виконувати механічну обробку корпусів редукторів расточкой осей з однієї установки без розвороту. За рахунок скорочення часу на налаштування і переустановку деталі істотно зменшений цикл її виготовлення. В цілому, цикл виробництва великого редуктора може досягати 1,5 років. Зменшення витрат часу на його випуск забезпечує підприємству додаткову конкурентну перевагу.

Редукторне виробництво ДП «Зоря» - «Машпроект» є одним з провідних в Європі. Воно забезпечує проектування, виготовлення, випробування і ремонт (відновлення) практично будь-яких зубчастих передач. На підприємстві здійснюється повний цикл виробництва всіх елементів, що входять в редуктор - корпусних і статорних елементів, а також обертових частин.

Модернізація потужностей редукторного виробництва буде продовжена в 2016 році. Верстатний парк підрозділу оновлять установкою нового профільно-шліфувального верстата для обробки циліндричних зубчастих коліс компанії Gleason-PFAUTER (Німеччина), а також комплексом для фінішної обробки і контролю конічних зубчастих коліс з круговими зубами (США).

В цілому, на цілі оновлення виробничих потужностей ДП «Зоря» - «Машпроект» планує витратити в 2016-му році 163 млн.гривень. У компанії прагнуть підтримувати рівень, який відповідає сучасним вимогам до високотехнологічного виробництва. При виборі постачальників підприємство віддає перевагу еталонним зразкам устаткування, яке застосовується в світовому газотурбобудування.

Немає коментарів:

Дописати коментар