Шукати в цьому блозі

четвер, 17 березня 2016 р.

Мешканці Миколаївської області тримають на депозитах 6,4 млрд.грн.

За результатами лютого 2016 року мешканці Миколаївської області принесли в банки найменша кількість коштів.
При цьому за загальною кількістю коштів на депозитах фізичних осіб Миколаївська область знаходиться на 13 місці.




Серед усіх українських регіонів найбагатшим є столичний. Так, у жителів Києва та області станом на кінець лютого зберігалося 161 млрд грн на депозитах, що становить 28,7% від усього обсягу вкладів. Крім того, в лідерах - діловий Дніпропетровськ (10,03%) і туристичний Львів (6,31%), свідчать дані НБУ

У той же час, найменше грошей на рахунках залишилося в Криму (7 млн ​​грн) і Луганській області 93,8 млрд грн) - з цих регіонів гроші виводилися в зв'язку з анексією і проведенням АТО, відповідно. Крім того, всього 4,5 млрд грн на депозитах залишилося у жителів Закарпаття.

При цьому тільки за лютий найбільше грошей в банки принеси жителі Одеської (+ 4,8%), Дніпропетровській (+ 4,6%) і Львівській (+ 4,4%) областей, а найменше - кримчани і жителі Миколаївської області ( по 1,6%). Однак ні в одному з регіонів вкладники свої кошти з банків не забирали.

В цілому ж за лютий обсяг вкладів фізосіб у банківській системі України зріс на 3,7% і досяг 418,06 млрд.грн. Однак у порівнянні з лютим минулого року обсяг депозитів наших співвітчизників впав на 21%.

Немає коментарів:

Дописати коментар