Шукати в цьому блозі

неділю, 6 березня 2016 р.

"Юг Картон" увійшов до ТОП-5000 європейських компаній, які мали найбільші темпи зростання

20 українських компаній включені в список топ-5000 найбільш швидкозростаючих приватних компаній в Європі за 2016 рік, - йдеться в рейтингу за версією видання про підприємництво The Inc.

В першу двадцятку найбільш швидкозростаючих компаній Європи потрапив одеська платформа Clickky, що спеціалізується на мобільній і інтернет-рекламі, соціальних медіа та просуванні мобільних додатків. Згідно з даними видання, компанія Clickky за останні три роки зросла на тисячу чотиреста дев'яносто-вісім% і посіла 11 місце в рейтингу.

Це єдина українська IT компанія в рейтингу. Також до переліку включено український дистрибутор міжнародних компаній - виробників насіння «Імперія-Агро» »(темпи зростання 509%), найбільша українська компанія експрес-доставки« Нова пошта »(231%), рітейлор« Фудмережа »(251%), якій належать продуктові магазини «Велика кишеня», газовидобувна компанія «КУБ-газ» (164%), дочка швейцарської фармацевтичної компанії «Рош Україна» (128%).

На 2591 місці рейтингу розміщена компанія ТОВ «Південь Картон», яка показала 159% зростання і 9,3 млн.євро доходів. Виробничі потужності компанії, що займається виробництвом гофротари та упаковки з гофрокартону, розміщені Миколаєві.

ТОВ «Південь Картон», поряд з Луцької та Понінківською картонно-паперовими фабриками входить в «Об'єднану картонну компанію» (ТОВ «ОКК»). Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засновником і керівником ТОВ «ОКК» є миколаївський бізнесмен Микола Лобов.

У минулому році жодної української компанії в рейтингу не було.

Американське видання The Inc становить рейтинг на основі фінансових показників за останні чотири роки. The Inc визначає лідерів приватного бізнесу з 1982 року. Європейську версію видання запустили в минулому році

Немає коментарів:

Дописати коментар